U wordt automatisch doorgestuurd naar mijn nieuwe website!

 

Welkom op de website speciaal voor PTT-telefoontoestellen uit de jaren zestig, zeventig en tachtig.

Deze website bevat allerlei informatie over deze telefoontoestellen, ook technische informatie zoals aansluitgegevens. Ik ben Jasper de Kat Angelino en een groot deel van mijn telefoonverzameling en info erover is hier te vinden. Het betreft PTT-toestellen uit de periode 1960-1990, voornamelijk van het type T65. Alle toestellen die te zien zijn op afbeeldingen komen uit mijn eigen verzameling. Ze werken allemaal nog perfect en zijn vooral aangeschaft op rommelmarkten en dergelijke. Ze worden helemaal gedemonteerd en schoongemaakt, vooral dat laatste is vaak ook wel nodig. De verzamelwoede is begonnen in mei 2012, toen ik mijn eerste aanwinst op een rommelmarkt vond. Ik heb de afgelopen jaren veel kennis opgedaan, die wil ik graag via deze site met de rest van online Nederland delen. De content wordt regelmatig bijgewerkt om alles up-to-date te houden.

Er zijn veel uitvoeringen van de T65, dat maakt het verzamelen leuk. Naar verloop van tijd is de verzameling toestellen steeds completer geworden. Heeft u nog wat voor mij liggen? Neem dan even contact met mij op, alvast bedankt. Kijk voor een overzicht van wat ik nog zoek onder de knop 'Contact'.

Voor nu wens ik u als bezoeker veel plezier op mijn website.

Bezoek mijn nieuwe website met up-to-date info via deze link!YouTube: dutchtelecom
Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK
Welkom op mijn website, de pagina is verplaatst naar https://dutchtelecom.wordpress.com/.
Jouw webbrowser zal daar binnen 10 milliseconde automatisch naar toe gaan.
Mocht de browser dit niet doen, klik dan hier om er alsnog te komen.